Palau Wrecks - Nov 2018

Palau Wrecks - Nov 201810 Nov 07:00 - 17 Nov 19:00 - Koror
Koror, Palau

Route
More info

Truk Lagoon i Mikronesien är ett välkänt vrakparadis, men visste du att även Palau i Mikronesien kryllar av intressanta vrak? Nu lanserar vi en exklusiv vraksafari till Palau tillsammans med vår vrakexpert Michael Wolhardt. Så här säger Micke om detta:

"Som sann vrakdykare (vissa skulle nog säga vraknörd) vill jag uppleva nya vrak på nya platser. Resorna har varit många till fantastiska destinationer. Vraken har varierat i skick och storlek. Sikt, djup och djurliv har även här spelat in för att öka på den redan från början spektakulära upplevelsen att bara dyka ett fint vrak.

När jag nu fått förmånen att åka till Palau för att dyka vrak med fantastisk historia från WW2, börjar rostfrossan gripa tag i vraknörden på riktigt. Tänk att glida ner längs linan ner mot vraket i trettiogradigt vatten med fin sikt. Väl nere på vraket, dra en snabb rekognosering, för att sedan gå på godbitarna så som maskinrum, bryggan och lastrum. Jag älskar maskintelegrafer och hoppas även här finna nya varianter att filma eller bara lägga upp på minneskortet innanför pannbenet.
För de som följer med och är intresserade delar jag gärna med mig av mina erfarenheter som vrakdykare. Beroende på erfarenhet kan vi dra ihop små workshops som gör dykningen på vrak både lättare och mer intressant. Dessa kan ha både teoretiskt och praktiskt innehåll."

☑ Vrak från andra världskriget
☑ 36 vrak från japanska fartyg plus flygplan
☑ Branta väggar och ett rikt fiskliv
☑ Mantor och revhajar
☑ Spektakulär ö-landskap
☑ Bekvämt och lyxig vistelse ombord liveaboarden Palau Siren
☑ Vrakworkshop med Michael Wolhardt

Detaljerad information om resan finner du här:
scubatravel.se/gruppresor/palau-wrecks-2018.php

Om du har några frågor kring kan du kontakta Scuba Travel på info@scubatravel.se, +46 301-22 100.


Past Events

Palau Dive Trip!

24 May 00:00 - 04 Jun 00:00 24 May 00:00 - 04 Jun 00:00 - Koror Koror
Koror, Palau Koror, Palau
This trip is twelve days and ten nights of tropical paradise. WWII wrecks, world famous dive sites, friendly locals and as usual for Deep Blue, all-inclusive luxury. We are...   More info


© 2019 Siguez